четвртак, 26. април 2018.

Avon Planet Spa Kolekcija (Luxuriously Refining)


Avon proizvode koristim od osnovne škole, a i član sam ove divne kompanije jako dugo. 
Planet spa kolekcija im je nešto najbolje iz kataloga, volim što ima dosta podkolekcija pa svako može da izabere nešto po svojoj želji. Od body buttera, kupki, losiona sam probala skoro sve, ali što se tiče lica možda par proizvoda i to je bilo polovično (jednostavno nisam bila redovna sa nanošenjem). 
Uvod sam počela ovako da bi kasnije saznali o čemu je reč. 

Naime moja priča počinje prošlog leta na moru, zato su i slike morske :) 
PS-a kolekciju sa ekstraktom crnog kavijara sam ponela na more kako bih imala pored onih masnijih kremica i jednu ovakvu koja će biti odlična za hlađenje kada se izgori. 
Kreme sam koristila tamo u kombinaciji sa drugim kremama kao što sam i rekla, ali po povratku sa mora ponovo sam ih ostavila na stranu i nisam ih koristila do decembra. 
Rešila sam da budem uporna i da ih koristim svakodnevno, upornost se isplatila jer sam ih skoro potrošila a to znači da me je kolekcija "oduvala". 


Krema je namenjena za noć, ali sam je ja bez problema nanosila i ujutru jer mi je odlično služila kao prajmer pre pudera. Struktura je gelasta pa je odlična za hlađenje lica. 
Boja kreme je kao sedef, tako da kad god je nanosim setim se mora i školjki :) 
Uveče kada je nanesem ona tokom noći odradi sve ono što je bitno da koža izgleda zdravo i hidrirano, pa se ujutru probudim sa mekanom i nežnom kožom. 
Moram da priznam da sam pravila veliku grešku kada je izbor kreme u pitanju, mislila sam da ako mi je koža suva jedino ću je omekšati pavlovićevom, ili nevenovom masnom kremom što vama nikako ne preporučujem da radite i pravite moje greške. 
Koži treba hidratacija, a za to su namenjene hidratantne kreme (one koje u sebi imaju vodu) nikako masne koje će dovesti vašu kožu do toga da vam zapuši pore, da vam tim masnim preparatima koža sve više i više bude dehidrirana. Ja sam imala sreću pa sam naišla na ova dva slobodno mogu reći blaga te sam odmah uvidela kakve blagodeti imaju na moju kožu. 
Bilo mi je nezamislivo da svako veče nanosim ovu kremu umesto pavlovićeve  (u kojoj ima talka) pa je još jedna stvar  koja nikako nije dobra jer će vam još više isušiti vašu već suvu kožu.
Krema lepo upija, ali malko ostavlja onaj lepljiv osećaj, no nije ništa strašno.
Pakovanje deluje baš luksuzno kako i naziv kreme govori. Lepa crna kutija u kojoj pakovanje dolazi. Krema je zaštićena folijom što je veliki plus jer se neće prosuti, a i nećete razmišljati dal' je neko isprobavao vašu kremu. 


Okoloočna kremica me je bukvalno spasila, jer mi je ta regija jako suva, peruta se... Nekada kao šmirgla. Od kada ovu kremicu redovno koristim meni je koža preporođena. Iskreno pored ove dve kreme koristim još jednu koju moram zbog psorijaze, ali ne tako često... Ove dve su glavne.
Poseban ritual sa ovom kremom mi je ujutru kada ohladim u zamrzivaču dve kašičice nanesem kremu i polako masiram kapke i podočnjake, osećaj je neverovatan (nema otečenosti, i dobijem brzo buđenje :D). Pakovanje mi se baš dopada jer ima kosi aplikator pa direktno sa njega možete nanositi proizvod. Plastika je mekana pa je i to jedan velki plus jer vam dozvoljava da lako istisnete proizvod.



I za kraj posta želim da vam kažem da imate moju veliku preporuku za ova dva proizvoda. Cena je povoljna, a i uvek budu neke akcije. 

Da li ste možda koristile ovu kolekciju? 

Pišite mi vaše utiske! <3 

3 коментара: