уторак, 4. април 2017.

Oriflame The ONE colour impact cream eye shadow

Ćao devojke :)

Danas vam pišem svoje utiske o dve Oriflame senke iz kolekcije The One.
The One kolekcija se pojavila u katalogu pre izvesnog vremena, i tada su mi privukle pažnju ove masne senke. 




Kao što možete da vidite senke dolaze u malim teglicama od plastike (4 g). 
Ambalaža je jako praktična za nositi u neseseru, ili za put. 



Naziv prve senke je Petroleum Shine. Divna nijansa, ali i jako čudna, negde između tamno zelene, mada ima i svetlo zelene (kao one svilene bube :) ) teget i crne sa sitnim šljokicama. Fina mi je za neki nepreintezivan smokey eyes.
Koristila sam je i za donji deo kapka gde sam je nanosila onako sa dosta blendanja, da da oku mističnost. Primetila sam da je na ruci pigmentovanija nego kada se nanese na kapak, mislim da je više kao neka baza za druge senke pa sam je tako i nanosila jer mi sa njom druge senke deluju intezivnije. Što se tiče postojanosti kada se samostalno nanosi nije se baš nešto pokazala, uvlači se u pregibe kapka. Tekstura senki je na dodir malo masnjikava, ali kada se aplicira na kapak postane da kažem praškasta.




Druga senka je pod nazivom Deep Indigo. Nažalost ova senkica mi se vrlo brzo osušila tj. gornji sloj, ali kako se cela odvojila od posudice (bukvalno ceo pan) videla sam da je donji deo pigmentovan pa je sad tako koristim (obrnem celu senku i koristim je odozdole). Nisam sigurna zašto se to dogodilo, jer sam je kupila kad i prvu. Boja je prelepa, volim ovakve nijanse plave, i često se sa takvim šminkam. Senka ima blag šimerasto-sedefast odsjaj i zbog toga mi je baš za neki večernji izlazak ili večeru. Kao i sa prvom senkom i sa ovom je ista stvar, dobro služi kao baza za neku drugu koju želite preko. Ako mislite da imate iole pigmentaciju na kapku nanosite je samo četkicom, jer prstom nećete ništa moći da nanesete, jednostavno senka se zalepi na prst i ne mrda. 




Eto male kratke recenzije ovih senki. 
Da li ste ih koristile, kakvo je vaše mišljenje o njima? 

Hvala na čitanju! 

12 коментара:

  1. Ove senke mogu biti odlicne za bazu za neki smokey eyes :)

    ОдговориИзбриши
  2. Pa da, ili kao blaži smokey eyes ili kao baza za neku drugu senku, ali šteta što nisu bolje pigmentacije bile bi vrh! :*

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je da ih uspesno koristis :)
    Ja nisam bila te srece, potpuno su me razocarale, sto ne bi trebalo, s obzirom da je cena bas visoka, cini mi se oko 600 dinara, a gramaza ne bas zavidna :)
    Moje su mogle da se koriste samo ako im pre koriscenja skinem gornji sloj, na kom se hvatala ta neka tvrda korica nakon svakog koriscenja, i na kraju, 90% proizvoda je baceno tim guljenjem, a ja sam ostala bas jako razocarana :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Borim se sa njima Janče kako znam i umem :D Ali ni ja nisam oduševljena...mogu oni i bolje... Šteta što nisi mogla nekako da ih iskoristiš.

      Избриши
  4. Odlične su senkice, ova plava mi se baš svidja :)
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne senke, kao i cela ova Oriflame linija proizvoda! Magični Svet Lepote

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post draga <3 <3 <3 Boje su bas lepe ali izbegavam takve senke zbog problema sa skupljanjem u pregibu :/ odavno sam isprobavala kremaste senke i nikako me nisu htele. Uvek se skupe u pregibu i grozno izgledaju :( bezveze je i to sto nemaju neku pigmentaciju jer volim senke sa bas punom pigmentacijom.

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala Iko <3 <3 Nisu one masne bar meni, kad ih dodirnes prstom imaju kao neki masnjikav momenat, ali na kapku se nekako predtvore u praskastu senku... cudne su nekako... Joj i ja muku mucim sa kapcima :D I ja volim pigmentaciju, ali ove nazalost to nemaju.

    ОдговориИзбриши
  8. Obozavam Oriflame proizvode, a jedan od omiljenih iz ove The one linije mi je upravo njihova vodootporna maskara. Ove kremaste senke za oci izgledaju fantasticno, zaista su mi privukle paznju, i mislim da cu ih naruciti. Sjajan post draga Jovana, zaista odlicna recenzija!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ih volim i već dugo radim sa oriflejmom... nisam probala tu njihovu vodootoprnu maskaru verujem da je dobra. Hvala ti na komentaru i čitanju!:)

      Избриши