понедељак, 30. јануар 2017.

Empties/ Decembar- Januar

Zdravo dame moje,

ova dosadna prehlada nikako da me prođe, ali sam rešila da vam napišem post o emptisima jer su dva meseca prošla od poslednjih, a kako ih pišem na dva meseca jer mi je mesec dana mnogo rano pravo je vreme za ovaj post. U nastavku možete pročitati šta sam ja to trošila i moje utiske.




RevlonFlex Conditioner je namenjen za suvu i oštećenu kosu. Kada perem kosu u većini slučajeva nanosim balzam jer ne volim da kosu maltretiram čestim maskama i tretmanima, tako da mi je bitno da balzam radi svoj posao. Ovaj je bio baš dobar lepo mi je raščešljavao kosu, nije slepljivao, prelepo miriše i nakon pranja kosa je svilenkasta i meka. Pakovanje je baš veliko 650 ml, često je na akcijama pa ga možete kupiti za oko 300 dinara. Zadovoljna sam ovim balzamom i sigurno ću ga ponovo kupiti. 

Palmolive Anti-Dandruff Shanpoo obogaćen divljom nanom i mineralima nežno čisti vlasište i pomaže u otklanjanju svraba i peruti. Iako nemam perut koristila sam ovaj šampon, ima jako prijatan i svež miris, fino peni i lepo čisti teme glave. Dolazi u pakovanju od 350ml i možete ga naći u većini objekata. Cena je 300 din. 

Schwarzkopf Gliss Hair Repair ni sama se više ne sećam od kad mi je ovaj preparat kao i sledeći o kom ću vam pisati, verovatno mi stoji kad sam imala frizerski salon, zaturio se negde i sad kad sam ga našla napokon sam ga i potrošila :) Generalno sam zadovoljna Schwarzkopf preparatima, nisam imala nikakva loša iskustva, pa je tako bilo i sa ovim proizvodom. Preparat je namenjen za duge kose sklone ispucalim krajevima. Tretman se može koristiti za svakodnevnu upotrebu, sadrži sedam negujućih ulja. Formula sa kompleksom tečnog keratina. Meni je ovaj proizvod fino radio svoj posao, naprskam par puta i kosa je fino zaglađena kao i sami krajevi. Miris je prelep kao i svi njihovi preparati. 

Schwarzkopf Gliss Repair Treatment i ovaj preparat je bio zaturen i napokon se našao u mojoj korpi sa potrošenim proizvodima. Odličan preparat, isto je namenjen dugoj kosi i ispucalim krajevima, sadrži ulje aragana i šea puter. Nije mastio kosu. Nisam sigurna da li ima još ovih preparata u ponudi pa tako ni ne znam cenu. 



Avon cocoa butter rich cream obožavam ovaj bater, divan je. Tekstura mu nije masna kao kod drugih buttera, ovaj je nekako gelastiji i kada počnem da ga mažem osetim vodenkastiju formulu što je meni ok jer proizvod treba i da hidrira. Zarazila sam sve sa ovim proizvodom (devera, svekrvu, drugarice... svi su oduševljenji. Pošto radim sa avonom jako dugo, iznova mi poručuju ovaj proizvod :-) Još jedan plus je što je pogodan i za lice, ruke, telo. A o mirisu da vam i ne pričam mmm, poručite nećete se pokajati sigurno. 

Striet-Šaljić volim Šaljić preparate jer su baš kvalitetni za kožu, konkretno ovaj koji sam ja potrošila je namenjen za prevenciju strija. A kako moja kilaža varira pa samim tim i ove napasti napadaju morao je u pomoć da uskoči Šaljić melem. Tekstura mu je fantastična, tj. ja takve volim dovoljno hidrira, pod rukama je i masnjikav a dovoljno se brzo upija. Odlično se razmazuje, i ima divan miris na biljke što je i karatkeristika ovih melema. Sto se tiče otklanjana ili makar posvetljivanja striji tu moram da priznam da nisam merodavna da pričam jer nisam bila uporna pri korišćenju, već sam ga koristila sa drugim losionima. 



Balea creme bad- Milch & Honig veliki sam ljubitelj Balea kozmetike, jer im je sve nekako mirišljavo, pakovanjca šarena a i kvalitetna. Ova kupkica ima prelep miris, miriše na med i mleko kao što i u nazivu piše. Super peni, lepo hidrira, miris na koži se ne zadržava dugo, mada retko koja kupka to radi. Pakovanje je ogromno ima 750ml, i teško ga je potrošiti ali kako se i muž sa njom kupao brzo je otišla. Fino smo se družile nas dve, ne verujem da ću je ponovo kupiti, ali neku drugu Baleinu sigurno. 



Bu dezodorans nemam naviku da kupujem sama Bu dezodoranse i parfeme, ali kad mi dođe rođendan uvek se nađe koji u kesama sa poklonima :-D Tako da sve ove što ste gledali i što ćete gledati su odatle ovde :) Ide mi skoro rođendan tako da se nadam da ih neće biti, mora ljudi prvo ovo da se potroši :-D Mada volim ih, lepo mirišu i dugo mi se zadržavaju na koži. Konkretno ovaj mi je omiljeni, prelepo miriše i radi fino svoj posao. 



Nivea Lemongrass & oil tečni sapun fina tekstura, ne isušuje ruke, osvežavajuće miriše. Dolazi u pakovanju od 250 ml. Ja sam i dalje oduševljena Afroditinim tečnim sapunima konkretno vanila, o kojem sam pisala u prošlim emptisima tako ta za sad svaki drugi mi je samo običan tečni sapun :) 

Dahlia aceton koristim već godinama i ne menjam ga, možda sam samo dva puta promenila i ponovo se vratila njemu. Varijanta ovih ima više, ja i ne gledam uzmem koji mi prvi padne pod ruku. Odlično otklanja lak sa noktiju, pritom ih i hrani jer je uljani ( Bademo i ricinusovo ulje sadrži) ovaj konkretno miriše na breskvu. Još jedna stvar koja je jako zanimljiva, je to što u samom čepu sadrži kremicu pa možete na namažete ruke i zanoktice. 120ml ima. 

Dove sapun kao i predhodni proizvod tako ni ovaj ne menjam, kupujem razne mirise. Divno mirišu i jako su kremasti na koži. Ali im je zamerka što se brzo troše verovatno zbog te njihove puteraste strukture. Ima 100ml. I cene variraju od radnje do radnje. 

Nivea creme mislim da o ovom proizvodu ne treba previše pričati svi znamo da su Niveini proizvodi kvalitetni i neprevaziđeni. Ja sam ovu kutijicu nosila u torbi i koristila za ruke, jako je praktična.



Oriflame Perfect Fusion Foundation odličan puder, baš sam ga lepo trošila. Ima divnu teksturu pod prstima onako masnjikaviju što je mojoj suvoj koži bilo super. Lepo se nanosi, ne ostavlja fleke i ne isušuje suve delove, fino se setuje, nije od pudera koji su previše tečni pa nikako da upiju. Dobra mu je pokrivna moć. Sigurno ću je još nekad kupiti. 

MaxFactor 2000 Calorie maskara šta reći za najbolju maskaru, nju ili čovek voli ili ne ja spadam u ovu prvu grupu :) Lepo mi izvuče trepavice sa kojima ne mogu baš da se pohvalim, četkica fino razdvoji trepavice pa one ne izgledaju kao nogice od pauka :-D Maskara se lepo nadogradjuje što sama što sa drugim maskarama, mada meni sa ovom druga maskara ne treba. Sigurno ću je ponovo kupiti. 

Bourjois Effect 3D Max sjaj divan divan sjaj, baš sam volela da ga mackam :) Tekstura mu nije lepljiva što mi je bilo super, jer ne volim kada mi se sjajevi razvlače. Ima prelep miris kao na neke žvake. Sjaj je providan ali ima sitne šljokice. Aplikator je baš interesantan kao tanak listić je i plastičan je.  Nisam sigurna da li ima još da se kupi, pošto je moj davno kupljen nadam se da imam jer bih uzela još neku boju.

I to bi bilo to dame moje stigle smo do kraja :) 

Da li delimo neke iste proizvode, kakvi su vaši utisci, pišite mi :) 

Hvala na čitanju! <3 


14 коментара:

  1. Svaka cast :D bas si bila vredna :) moram i ja da probam ovaj Saljicev melem jer posle porodjaja bas mucim muku sa strijama :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Iko :) Ne znam šta bih ti rekla za njega, kao što si mogla da pročitaš nisam bila uporna :-D Čula sam da je marka Bio Oil odlična za strije tj to je njihovo ulje koje poboljšva izgled strija, ožiljaka i neujednačenog tena, jeste skuplje ali kažu odlično. Ima ga čini mi se i u liliju i dm-u.

      Избриши
  2. Max Factor 2000 Calorie je definitivno najbolja maskara koju sam koristila ikada. Prvi put sam je dobila iz Bosne i iskreno mnogo je bila bolja i kvalitetnije od one kupljene ovde a i duplo duze je trajala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da i ja je baš volim :) E pa to obično tako bude da je sve drugde kvalitetnije nego kod nas, a tek u inostranstvu :-D

      Избриши
  3. Dobila sam davno max factor 2000 calore i iskreno nisam bila odusevljena. Saljicev melem kupujem godinama i nikako, definitivno cu morati :)

    Tako ja to

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znači ti spadaš u onu drugu grupu što se maskare tiče :D Šaljić melemi su odlični i njihova kolekcija za sunčanje je super :)

      Избриши
  4. Uglavnom koristimo različite proizvode, ali nam se ovaj Avon Coccoa buter poklapa i fenomenalan je. S tim sto mu je i cena jako pristupačna kad je na akicijicama. :-*

    ОдговориИзбриши
  5. Daaa predobar je, i što kažeš često je na akcijama :-*

    ОдговориИзбриши
  6. cocoa butter cream obozavamo,ti si nas navukla na nju jako je dobro....sinka volim posle kupanja da namzem sa njom.BU deo njega obozavam,uvek ga imam kuci,mnogo volim bas ovaj a sa njim sam muza zavela..hihihihi..Dahlia aceton sam ranije koristila i bas je dobar,mozda se opet vratim na njega.Od dove proizvoda sve volim,ovaj sapun najvise koristim za lice.Niveu uvek imamo u kuci,suprug je najvise koristi da namaze lice posle brijanja.Od glissa imam neko pakovanje koje sam kupila i ok je za sada,al kad potrosim probacu ovo si preporucila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xexexex sve sam vas zaludela sa cocoa butterom :D Kad se vidimo donosim ti jedan ponovo ;) Ja ovaj Bu volim baš mi lepo miriše i zadržava se na koži... Aaaa onda je to tvoj omiljeni parfemčić, znači tim stvarima se služiš :D Da nivea i dove su neprevazidjeni... te Gliss zezancije su sve dobre...

      Избриши
    2. a znas me,znam te...salim se,bu je stvarno dobar i sto kazes zadrzava se bas dugo na kozi....omiljen mi je parfem.pozz

      Избриши
  7. Obožavam ove postove, i mene čeka objava :D
    Kod mene je obrnuto, više pažnje posvećujem maskama za kosu nego balzamima ali baš ću obratiti pažnju na taj Revlonov.
    I ja potroših Balein gel mleko i med, još imam staro pakovanje haha nikako potrošiti pored drugih primamljivijih tuširalica :)
    Verovatno sam jedina kojoj se ne sviđa kakao kolekcija iz Avona, imala sam labelo i kremu za ruke i miris mi je bio baš zagušljiv :(
    Lepo je videti potrošen sjaj, nadam se da će doći popularnost i sjajevima kao što su mat ruževima, meni su nekako mat ruževi dosadili (a i dalje ih nosim haha :D), ovaj Bourjois sjaj htedoh jednom da uhvatim na sniženju u Jasminu i umesto njega uzeh.... da, mat karmin :D

    ОдговориИзбриши
  8. I ja :D Ovakvi postovi me baš motivišu da trošim i trošim, a i daprobam nešto novo, tako da jedva čekam tvoj post :) Možda sam se pogrešno izrazila htedoh reći da češće koristim balzame pa mi je bitno da je dobar, ali naravno da volim dobre maske i da ih stavljam, ali ne toliko često... E pa da to kad imamo tonu drugih obično tako bude :D Probaj ovaj butter možda nije isti miris, mada znam da npr njihovo mleko nije toliko dobro kao ovaj butter... Uf da treba potrošiti sjaj :D Mislim koliko smo se sve zaludele tim mat ruževima neće ih sjajevi tako lako skinuti sa trona :D

    ОдговориИзбриши