субота, 14. јануар 2017.

Akvabent- Aktivni kiseonik



     Za Aktivni kiseonik sam čula pre par godina od sestre, jer ona uvek zna koji su dobri i kvalitetni preparati :-) Grlo me je nešto zezalo, i kaže ona meni čekaj sad ću da ti donesem Aktivni kiseonik da malo naprskaš sigurno će te proći grlo. Tu bočicu mi je poklonila uz reči češće prskaj i videćeš boljitak, i stvarno je bilo tako nema bola u grlu nema peckanja (što bi rekli u reklami ko rukom odnešeno :-D) 
Od tad nas dvoje se ne razdvajamo. 


    Pre neki dan zbog pada imuniteta izađe mi herpes kod nosa, stalno muku mučim sa tim, jer me ne prolazi brzo, jako je uporno, peče, svrbi, jednostavno neprijatan osećaj. Kada dođe do toga ja po savetu farmaceuta uvek kupim hidrociklin mast, ali sam shvatila da mi on uopšte ne pomogne nego samo u trenutku olakša. I ja se setim mog starog dobrog druga i počnem sa njim da prskam, verujte mi ja sam bila oduševljena, za dva-tri dana se sve povuklo a najviše sam bila iznenađena što nije dozvolio da se oni grozni plikčići pojave jer užasno svrbe. 
Isto sam pre dve nedelje imala malu nezgodu na bazenu gde sam izgulila kožu između prstiju, nisam mogla da stojim koliko me je to bolelo i peklo, nije moglo da zaraste zbog čarapa i obuće. Stalno sam prskala aktivni kiseonik i zbog zarastanja i zbog dezinfekcije, i baš mi je pomoglo. 
Koristim ga u razne namene. Leti kada hoću da osvežim i ishidriram kožu, sad u ove hladne dane gde nam je koža sklona crvenilu, isušivanju. Koristim ga pre šminkanja. Posle depilacije ruku, ili posle brijanja nogu. 
Letos kad smo bili na moru, suprug od sunca dobije takve opekotine da je to bilo strašno, bukvalno rane je imao, prskala sam mu Aktivni kiseonik i mazala nevenovu mast i sve se smirilo.



Primena: 

Aktivni kiseonik je kozmetički preparat na bazi aktivnog kiseonika namenjen poboljšanju izgleda kože i opšte blagodeti organizma. Namena mu je široka kao što sam već navela, ali da kažem za šta još sve može da se koristi: 

-Posle tretmana lica,
-Poboljšanja cirkulacije,
-Ublažava osećaj neprijatnosti zbog proširenih vena,
-Ublažava osećaj teških i umornih, otečenih nogu,
-Uklanjanje neprijatnih mirisa nogu,
-Kod dezinfekcije...

Bočica je 200 ml i košta negde oko 500-600 dinara. 
Ima miris na sirće ali to brzo izvetri i meni nije smetalo. 
Pakovanje je malo i zgodno za torbu pa ga ja non-stop vukljam sa sobom. 

Da li i vi koristite Aktivni kiseonik, kakvi su vaši utisci? 


6 коментара:

  1. Odlična rezencija i odličan proizvod! Sjajan post. :)

    http://lifella2.blogspot.com/ pratim te, ako želiš, uzvrati.♥

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim ga baš često a jedna boca mi dosta dugo traje! Odlična recenzija! <3

    ОдговориИзбриши
  3. aktivni kiseonik sam i ja isto prvi put videla kod sestre,ona ga je koristila za lice...ja ga nikad nisam probala i zaboravila sam da postoji...posle toga sam ga opet videla kad se Jelena tvoja udavala,secas se da ga je stalno prskala...e skoro sam te zvala da te pitam zaa njega,posto sam mu zaboravila naziv,,luda ja,imala sam bas veliki problem sa licem,koji sam resila ......malo nesto sam ga koristila i stala....al nisam znala da ima toliko siroku namenu,tako da cu ga sada cesce koristiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Auu da sad sam se setila da si me pitala za njega :D A i da si mi rekla da si i kod Jece videla da ga koristi :) Odličan je, da i jako ima široku namenu sve pohvale za njega!

      Избриши