петак, 20. децембар 2019.

Physicians Formula Nude eyes paleta




Danas vam pišem recenziju jedne malene, ali i izgledom vrlo atraktivne palete brenda Physicians
Formula.


Physicians Formula je brend koji nam dolazi iz Amerike koji je osnovan 1937 godine od strane alergologa Dr. Frenka Krendala. Kako je njegovo zvanje alergolog sasvim je normalno da su njegovi proizvodi:

- Hipoalergijski.
- Testirani od strane lekara.
- Bezbedni za osetljivu kožu.
- Bezbedni za osetljive oči i one koji nose sočiva.
- Napravljeni bez ijednog poznatog štetnog sastojka (smatra se da ih postoji više od 150) koji se nalaze u proizvodima za ličnu negu.
- Bez parfema.
- Bez parabena.
- Bez glutena.
- Klinički testirani.
- Dermatološki odobreni.



Paleta je smeštena u kartonsku kutiju na kojoj sa zadnje strane možemo videti kako se mogu koristiti senke. Trio #1 senke su za prirodan makeup look.
Trio #2 senke su za malo razigraniji makeup look, dok je Trio #3 za dramatičniji makeup look.

Sama paleta je vrlo interesantnog dizajna, jer ima crnu čipku po sebi što je priznaćete jako elegantno i nežno. Paleta je vrlo mala pa je zgodna da se nosi na putovanje


Paleta sadrži devet senki od kojih je samo mat crna dok su osam sa sedefastom završnicom, što je po meni mana ove palete, jer ako bih samo nju nosila na put onda bih morala još neku dodatnu paletu da nosim sa mat senkama.

Tekstura senki je tvrdo presovana što je plus jer se uopšte ne truse.
Kada je pigmentacija u pitanju tu je neka sredina, ali definitivno nije i ne bi bila zadovoljavajuća za devojke koje su probale mnogo skuplje i kvalitetnije palete, pa bih ja ovu paletu preporučila početnicima u šminkanju, onima devojkama koje se vrlo malo šminkaju kao i tinejdžerkama jer za njihove potrebe bi bila sasvim korektna.
Kombinacija boja je super uklopljena i tu ništa ne bih dodavala.

Mislim da mi je ovo prva paleta senki koja nema klasične pregrade (svaka senka u svom panu) već se "prelivaju jedna u drugu" i uvek mi je bilo da kažem smešno kad čujem od nekih blogokoleginica kako je to prava gnjavaža da moraš da paziš sa kojom četkicom ćeš da uzimaš proizvod pa da ti ne pređe na drugu boju i tako upropastiš make up look, ali zaista su bile u pravu jer ne da nije praktično nego je i iritirajuće :D



Cene više ne mogu da se setim jer je kupljena davno preko nekog stranog sajta, ali znam da ovaj brend možete naći u M drogerie parfimerijama koje se nalaze na tri lokacije:
Terazije bb podzemni pešački prelaz,
TC Banjica, Paunova 24, 
Batajnički drum b.b. 11080 Zemun. 

Takodje u M drogerie parfimerijama možete naći i čuveni Butter bronzer brenda Physicians Formula pa eto informacije ako želite da ga imate u kolekciji, a niste znale gde ga ima ;)

Da li ste probale ovu paletu, kakvi su vaši utisci?

Pozdrav! <3







Нема коментара:

Постави коментар